Elokuussa luovan toiminnan ja taiteen äärellä
-

Julkaistu

Elokuussa luovan toiminnan ja taiteen äärellä

Elokuu on taidekuu! Hyviksen toiminta pitää sisällään paljon inspiroivia taide-elämyksiä ja luovan toiminnan mahdollisuuksia. Oulussa vietetään Taiteiden yötä 15.8. ja myös Hyvikseltä lähtee porukka kiertelemään ja nauttimaan taide-elämyksistä. Lähde sinäkin mukaan!

Elokuun aikana on mahdollisuus osallistua myös kokeilemaan erilaisia taidemenetelmiä. Tässä Hyviksen elokuun taidetyöpajoja:

  • 7.8. Kokemustarina + kasvitaidepaja. Kuullaan Anniina Holma-Suutarin tarina: "Kameleontti kuutamolla” –luova tekeminen toipumisen tukena, ja sen jälkeen voi osallistua kasvitaidekokeiluun.
  • 15.8. Taiteiden yön kävelykierros. Lähdetään porukalla kävelylle Taiteiden yöhön. Reitti tarkentuu myöhemmin, kokoontuminen on Hyviksen alaovella.
  • 19.8 Kantelemeditaatio. Rauhoittava ja upea mahdollisuus kokeilla itsekin soittamista yhdessä toisten kanssa tai vain haltioitua kanteleen äänimaiseman ääreen.
  • 23.8. Pehmeä puistodisko Hupisaarilla. Puistodisko tarjoaa yhteistä pysähtymistä ja liikettä musiikin ja luonnon äärellä.
  • 26.8. Mandala hyvinvoinnin luojana -pistemaalaustyöpajassa uppoudutaan pistemaalauksen lumoavaan maailmaan mandalamaalauksen kautta.
  • 27.8. (sekä 3.9.) Meri -luovan kirjoittamisen työpajassa kirjoitetaan merestä ja tutkitaan mereen liittyvien ajatusten hoitavia ja terapeuttisia ulottuvuuksia.

Katso ilmoittautumistiedot ja tule mukaan! Lisätietoa voit kysellä Ellalta p. 044 3346 141.


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!